Samsung Galaxy S10+

Uuden sukupolven Galaxy

Samsung lanseerasi ensimmäisen Galaxy S -matkapuhelinmallin 10 vuotta sitten. Sen jälkeen olemme julkaisseet joka vuosi entistä kehittyneemmän, innovatiivisilla ominaisuuksilla varustetun uuden Galaxy S -mallin. Samsung ei ole koskaan tyytynyt trendien seuraajan rooliin tai olemaan vain yksi puhelinvalmistaja muiden joukossa. Haluamme erottua. Haluamme mahdollistaa mahdottoman.

Puhelimen käyttötavat ja tarpeet ovat muuttuneet 10 vuoden aikana. Nykyään puhelin on luonnollinen ja entistä erottamattomampi osa jokapäiväistä elämää, ei vain viestintäväline. Niinpä vaatimuksetkin ovat kasvaneet. Puhelimelta vaaditaan paljon niin nopeuden, kapasiteetin, näyttöominaisuuksien, kameran kuin turvallisuudenkin suhteen.

Uusi Galaxy S10 täyttää vaatimukset – ja pystyy vieläkin parempaan. Kymmenes Galaxy S on puhelin, joka erottuu joukosta. Ero näkyy otetuissa kuvissa, niiden katselukokemuksessa sekä sisällön suojauksessa. Langaton virranjako mahdollistaa esimerkiksi Samsungin langattomien kuulokkeiden tai älykellojen lataamisen suoraan Galaxy S10 -puhelimen päällä.

Uudesta Galaxy S10:stä on kolme eri mallia: Galaxy S10e tasaisella näytöllä, Galaxy S10 Infinity-näytöllä ja Galaxy S10+ suuremmalla Infinity-näytöllä sekä kehittyneemmällä selfie-kameralla.

Uusi Galaxy S10 on uuden sukupolven puhelin käyttäjille, jotka haluavat parasta.

 

TIETOKONEIDEN JA TOIMISTOLAITTEIDEN HUOLTO JA MYYNTISoita meille 0440 212 700