Ratkaisut

IT-laitteiden hankinta-ja rahoitusratkaisut

Voimme parantaa IT-investointiesi tuottavuutta laitehankintoja järkeistämällä ja tarvittavien kustannusten jakamista investoinnin ajalle. Nykyisten tuotteiden elinkaari ei välttämättä ole kaikilla tuotteilla esim. 3 vuotta. Joillakin tuotteilla se on 4-5 vuotta joten laitteiden resursseja jää hyödyntämättä jopa 75 %. Jos sijoitat hankkimaasi tuotteeseen 10-20 % enemmän, säästösi voivat olla huomattavat.

IT-Lähitukiratkaisut

Työasemiin, oheislaitteisiin, palvelimiin, ohjelmistoihin, verkkoihin sekä muihin tietoteknisiin järjestelmiin liittyvät lähi- ja etätukityöt, jotka suoritetaan joko etähallinnan välinein tai asiakkaan toimitiloissa. IT-Lähitukiratkaisu on kokonaisvaltainen yrityskohtainen sopimus joka räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Palvelinlaiteratkaisut

Jokainen yritys tarvitsee elämänsä aikana palvelinratkaisuja. Ne voivat olla pieniä muutaman työntekijä ratkaisuja tai isoja keskitettyjä / hajautettuja pilvipalveluratkaisuja. Nykyisin ratkaisuja ja palveluntarjoajia on paljon, joten tehtävä valittavasta investoinnista ei ole helppo. Yksi suurimmista kustannuksista on juuri palvelukumppanin tai itse palvelimen vaihto. Meiltä löytyy valmiit pitkäikäiset, asiakaslähtöiset ja edulliset ratkaisut joita voidaan tarpeen mukaan kasvattaa tai pienentää yrityksen tarpeen mukaan.

Ohjelmistoratkaisut

Lemonsoft, Office 365, F-Secure, varmuuskopio, PDF, laskutusohjelmat ja toiminnaohjaus

Kopiointi- ja tulostuslaiteratkaisut

Laitteiden hankinta, tarvikkeet, varaosat ja huollot voit jättää nyt meidän huolehdittavaksi. Teemme kopiointi- ja tulostusjärjestelmän kartoituksen nykyisestä tilanteesta, selvitämme nykyisen tilanteen hyvät ja huonot puolet sekä todelliset taloudelliset kustannukset. Kartoituksen jälkeen teemme juuri sinulle sopivan ratkaisun joka palvelee yritystäsi kaikissa tarvittavissa tilanteissa.

TIETOKONEIDEN JA TOIMISTOLAITTEIDEN HUOLTO JA MYYNTISoita meille 0440 212 700